Nieuws

1 + 1 = 1000

Onze 500 vennoten zoeken elk één nieuwe vennoot.

Meer en meer organisaties en lokale overheden doen een beroep op PajoPower om als burgercoöperatie hernieuwbare energieprojecten uit te rollen in onze regio. We hebben momenteel een projectoproep om 1 500 000 € op te halen om dergelijke zonneprojecten te financieren.

Daarom zoeken we nieuwe vennoten en lanceren we een oproep bij onze ambassadeurs, de vennoten, om hieraan mee te helpen.

Daarnaast willen we meer mensen de mogelijkheid geven hun bezorgdheden en engagement voor een veilige en duurzame toekomst een plaats te geven bij een energiegemeenschap. Dergelijke coöperaties zijn specifiek opgericht om samen met zoveel mogelijk burgers, de transitie naar een fossielvrije toekomst vorm te geven.

Bij maatschappelijke veranderingen, zijn er trekkers, volgers en slepers. Wij behoren met onze 500 vennoten duidelijk bij de eerste groep. We zien voor ons een toekomst met veel uitdagingen rond klimaat. We zoeken veilige oplossingen door samen de handen in elkaar te slaan, zodat we zonder schuldgevoel onze kinderen en kleinkinderen in de ogen kunnen kijken.

Hoe gaan we te werk?

 1. Zoek iemand uit je familie of kennissenkring waarmee je op dezelfde golflengte zit en spreek eens af in een rustige omgeving.
 2. Download onze digitale flyer.
 3. Vertel deze persoon over:
  • Onze gerealiseerde projecten (zon, deelwagens, laadpalen, ledverlichting) in 27 gemeentes op scholen, woonzorgcentra, sporthallen, gemeentehuizen, loodsen, …
  • Ieder nieuw aandeel helpt deze projecten uit te werken.
  • PajoPower staat ook voor projecten, die betrouwbaar, bewezen en getest zijn. Deze leveren voor vele jaren echte hernieuwbare energie.
  • De scholen, woonzorgcentra,… met zonnepanelen van PajoPower betalen minder voor hun energie en hebben dus meer budget om lokaal uit te geven.
  • Ieder jaar keert PajoPower een dividend uit. Voor 2023 bedroeg dit 3%.
  • PajoPower helpt je mee de toekomst voor te bereiden voor onze kinderen en kleinkinderen.
  • Onze coöperatie heeft vooral een maatschappelijke rol en bestaat ondertussen 10 jaar.
  • Als vennoot kun je bij Ecopower echte groene elektriciteit aankopen.
 4. Heb je nog vragen, contacteer ons op 0470 51 74 51 of via info@pajopower.be
 5. Toon deze persoon de weg naar de inschrijvingspagina en help hem of haar eventueel bij het inschrijven via: www.pajopower.be/vennoot-worden/
 6. Na de inschrijving krijgt deze persoon een betalingsuitnodiging.
 7. Na betaling sturen we het aandeelbewijs door.
 8. Deze persoon is nu officieel vennoot van PajoPower 😉
Als je dit leuk vindt, laat niets je tegenhouden om nog iemand te overtuigen!

URL List