Een slimme keuze voor morgen

PajoPower, waar schone energie samengaat met slim beleggen.

Wij zijn een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk (CV-SO) uit het Pajottenland en Zennevallei die zich toelegt op het bevorderen van schone energie voor iedereen. Door o.a. zonnepanelen te plaatsen op particuliere en openbare gebouwen en het ter beschikking stellen van elektrische deelwagens, benutten we de kracht van de zon voor ons gemeenschappelijk belang en de planeet.

Waarom kiezen voor PajoPower?

Onze track record van negen jaar spreekt voor zich. Gedreven door enthousiaste vrijwilligers en honderden betrokken burgers hebben we een stabiele en betrouwbare organisatie opgebouwd die schone energie altijd voorop stelt. Doe mee om het verschil te maken en tegelijkertijd een solide rendement op je investering te behalen.

Investeer met vertrouwen

Met slechts € 250 kun je al coöperant worden van PajoPower en profiteren van een jaarlijks rentepercentage van 2,5% (cijfers 2022). Zet je geld aan het werk voor een groenere toekomst.

PajoPower in cijfers

500
coöperanten

€1.100.000
geïnvesteerd

Uitgekeerd dividend

Gerealiseerde projecten

Enkele kerncijfers

1.780.000 kWh

Bespaarde energie via de ledprojecten (2022 inbegrepen).

1.173.000 kWh

Totaal opgewerkte energie door PV (tot eind 2022).

545.745 Wp

Totaal geïnstalleerd vermogen aan PV (tot eind 2021).

356 gezinnen

Verbruik vergeleken met onze jaarlijkse besparing en productie.

Wie kan investeren?

Als je geeft om het klimaat, stabiele rendementen zoekt (2,5% rente in 2022) of je ecologische voetafdruk wil verkleinen, dan zijn PajoPower-aandelen iets voor jou. Met slechts vier aandelen kun je het elektriciteitsverbruik van een gemiddeld huishouden neutraliseren. Zo draag je bij aan een duurzame toekomst en geniet je van gemoedsrust en tastbare investeringen.

Hoe word je coöperant?

Met slechts één klik kun je je PajoPower-aandelen rechtstreeks bestellen op onze gebruiksvriendelijke landingspagina. Geen tussenpersonen, geen gedoe. Ervaar het gemak van investeren in schone energie vanuit het comfort van je eigen huis.

Venoot worden?

Vul onderstaand formulier in om te investeren in schone energie.