PajoPower onderzoekt, overlegt en realiseert duurzame energieprojecten in de regio. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk hernieuwbare energieprojecten te ontwikkelen waarbij de opbrengsten lokaal blijven circuleren. Zo keerden we de vorige jaren 2% dividend uit aan onze vennoten. Door de corona-maatregelen keerden we in 2020 1,8% uit. Voor de financiering van nog meer hernieuwbare energie-projecten zoeken we nog investeerders.
Deze kapitaalsoproep is gestart op 1 oktober 2021 en loopt tot 30 september 2022. Het totaalbedrag is € 450.000. Eén aandeel kost € 250 euro, met een maximum van 20 aandelen per vennoot, wat overeenkomt met € 5.000.

IK DOE MEE

Met deze kapitaalsoproep realiseren we de volgende projecten:

  • PV-installatie van 46 kWp op het sportcentrum Steenberg Tervuren.
  • PV-installatie van 40 kWp met 2 publieke laadpalen en 2 elektrische deelauto’s in Machelen.
  • PV-installatie van 7 kWp met publieke laadpaal en elektrische deelauto in Halle.
  • PV-installatie van 40 kWp en publieke laadpaal met elektrische deelauto in Alsemberg
  • Publieke laadpaal in Gooik.
  • PV-installatie op serviceflats in Wemmel (via het raamakkoord van het Vlaams Energie Bedrijf).
  • 11 PV-installatie in de gemeente St-Gillis voor een totaal vermogen van 570 kWp.

Deze investeringen zorgen voor een stabiele vaste inkomstenstroom voor PajoPower doordat de stroomafnamecontracten lopen over maximum 20 jaar.

IK DOE MEE

PajoPower erkende CV-so is een energiecoöperatie van, voor en door burgers uit het Pajottenland en Zennevallei. We investeren uitsluitend in toekomstbestendige projecten. PajoPower is lid van de koepel Rescoop Vlaanderen en werkt volgens de 7 ICA-principes. Help ons hierbij. Eén aandeel kost € 250. Per persoon kan men maximaal 20 aandelen kopen. Bedankt voor de steun!